Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-08, 16:18   #3
Co-Administrator

Highest™ - Avatar

Standart Cevap: havalı nickler
(¨:::”"”\×_×/”"”:::*)—-} Buraya msn Ismi {—-(+:::”"”\×_×/”"”:::¨) ·`?exy`··> Buraya msn Ismi <··´?mart`·
°• °• °• °• Buraya msn Ismi •° •° •° •°
°º"°¨¨°(_·´¯`·«¤° Buraya msn Ismi °¤»·´¯`·_)°¨¨°º
(_*/\Sweet/\*_)(_*/\Buraya msn Ismi/\*_)(_/\*Mylover*/\_)
(°¨¨°\/°¨¨°» Buraya msn Ismi «°¨¨°\/°¨¨°)
(^^(-_-)^^) Buraya msn Ismi (^^(-_-)^^)
||¯|_|¯|_°• °• -> Buraya msn Ismi <-•° •°_|¯|_|¯|
²ºº³ xXx_Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak için Tıklayınız.
Eğer üyeyseniz en az 1 tane mesajınızın bulunması gerekmektedir. (Bu konuya yorum yaparak başlayabilirsiniz. - Yorum yaptıktan sonra sayfayı yenilemeyi unutmayın.)
_xXx ²ºº³
¥-×xXx×-¥~Buraya msn Ismi~¥-×xXx×-¥
,-~*´¨¯¨`*·~-¸-(_Buraya msn Ismi_)-,-~*´¨¯¨`*·~-¸
•°l¯l_l¯l*Buraya msn Ismi*l¯l_l¯l•°
~~((-_-))~~_¯¯\_/¯¯_Buraya msn Ismi_¯¯\_/¯¯_~~((-_-))~~
_-’('-_°_-’('-_Buraya Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak için Tıklayınız.
Eğer üyeyseniz en az 1 tane mesajınızın bulunması gerekmektedir. (Bu konuya yorum yaparak başlayabilirsiniz. - Yorum yaptıktan sonra sayfayı yenilemeyi unutmayın.)
_-”-_°_-”-_
o0×X×0o Buraya msn Ismi o0×X×0o
*-_-* *-_-* Buraya msn Ismi *-_-* *-_-*
¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (:-):-):-):-)llica) ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
<(*_*)>…:…Buraya msn IsmiLinkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız. Üye Olmak için Tıklayınız.
<(*_*)>
[ Buraya msn Ismi][Buraya msn Ismi]
/\/\/\/[ Buraya msn Ismi ]\/\/\/\
Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!
- Sözlerin aklımda yada aklımın ardında, Hayalin karşımda yada sesin kulağımda, Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum, Ya özlemek, yada özlenen çok özel BİRTANEM